Gerucht: heet de sequel 'Jurassic World: Epoch'?


De opnamen voor Jurassic World 2 zijn vorige week begonnen, en hoewel we al een paar foto's hebben gezien van op de set, is er nog geen substantieel nieuws uitgelekt. Vandaag hebben we een redelijk groot gerucht/nieuwtje: de website van Universal Pictures heeft blijkbaar (tijdelijk) de titel van de sequel onhuld op z'n website.

Er was net genoeg tijd om een screenshot te nemen voor Universal de titel had veranderd naar 'Jurassic World Sequel'. Hoewel het lang niet zeker is dat dit de uiteindelijke titel wordt, is het niet de eerste keer dat het woord 'EPOCH' in verband wordt gebracht met Jurassic World 2. 

Vorig jaar in november botsten de jongens van Jurassic Outpost op een tijdelijke pagina op JurassicWorld.com -- een van de nieuwsnodes bevatte het woord EPOCH met in de achtergrond het silhouet van een vulkaan. Toen ze op de link klikten, kwamen ze terecht op een onbestaande pagina, en toen ze terugkeerden, was de node verdwenen.

Als je daarbij de domeinnamen AllCreaturesHaveRights.com, IslaNublarRescueMission.com en DinosaurProtectionGroup.com optelde, kon je al min of meer de plot van de sequel bij elkaar puzzelen.

De domeinen werden nog interessanter toen Frank Marshall de volgende tweet lanceerde:De poster op de muur leest '#WeCanSaveThem' en doet denken aan fondsenwerving voor een of ander goed doel. De huisgemaakte Tyrannosaurus houdt bovendien een bord vast met het opschrift 'Save Our Saurs'. Hoewel het volledige doel van deze set-up niet helemaal duidelijk is, past het wel in het plaatje van de aangekochte domeinnamen. Moeten de dino's worden gered van een vulkaanuitbarsting?

Misschien is de uitbarsting wel significant genoeg om de titel EPOCH (lees: Het begin van een lange periode van de geschiedenis als bijzonder belangrijk beschouwd)  te verdienen. Toch zou het net zo goed een tijdelijke placeholder kunnen zijn.

De Jurassic Park-franchise is niet meteen consistent als het op betitelen van aankomt van films, maar alles is beter dan een nummering zoals bij 'Jurassic Park 3'. 

Ben jij fan van 'Jurassic World: Epoch'? 

Reacties

Populaire posts