John Cromwell speelt 'Benjamin Lockwood'


Meer nieuws! Na de aankondiging dat Jeff Goldblum zal terugkeren als Ian Malcolm, weten we dankzij James Cromwell ook een eerste plotdetail. Hoewel hij niet veel zegt, is het genoeg om ons torenhoge enthousiasme voor de sequel nóg verder aan te wakkeren.

Bekijk de clip hieronder van James Cromwell bij Larry King:

The character Richard Attenborough plays [John Hammond], I'm his partner, uh, Benjamin Lockwood, and we developed the technology of being able to clone the genes -- and so I am, uh, trying to deal with the blowback from what we have done.

Het lijkt erop dat de wereld minder openstaat voor dinosauriërs na de verschrikkelijke gebeurtenissen van Jurassic World. De film zou gaan over dierenrechten en er is ondertussen genoeg bewijs dat er een of andere reddingsmissie te zien zal zijn.

Onze gok? Lockwood is betrokken bij de reddingspogingen. De quote is overigens verder 'bewijs' dat het herenhuis dat wordt getoond in de eerste officiële setfoto, dat van Cromwells Lockwood is.
De mogelijke gevolgen voor het verhaal van de sequel, zijn fascinerend. Waar was Lockwood tijdens de gebeurtenissen van Jurassic Park, The Lost World en Jurassic World? Waarom hebben Hammond en Masrani hem nooit vermeld, en waarom duikt hij nu pas op?

In mijn ogen is de eigenaar van het herenhuis een duistere versie van John Hammond, met niet meest rechtschapen motieven. Mijn buikgevoel zegt dat het personage niet helemaal te vertrouwen is. De tijd zal het uitwijzen!

Reacties

Populaire posts