Nieuwe foto's van op Hawaii


Er zijn nieuwe foto's opgedoken van op de set van Jurassic World: Fallen Kingdom. De beelden zijn gemaakt bij de Kualoa Ranch en er is één setstuk bij om helemaal wild van te worden.

De foto's tonen de restanten van wat een Triceratops en een Apatosaurus zijn geweest. Verder kun je ook het wrak zien van een Gyrosphere. De dikke mist die op de set wordt geblazen, doet vermoeden dat er een natuurramp aan de gang is op het eiland.Een ding is zeker: er staat iets spannends te gebeuren!

Maar wacht, er is meer.

De originele Ford Explorer uit Jurassic Park werd een maand geleden gespot in Los Angeles -- klaar om te verschepen naar Hawaii. Zoals je kan zien, is het serienummer van de wagen '04'. Dat is hetzelfde nummer als dat van de Explorer die in de originele film werd vernietigd door de T-Rex.


Als deze wagen terugkeert in Jurassic World 2, zou dat dan kunnen zijn als onderdeel van een flashback? Misschien waren er wel twee '04'-wagens, of misschien wordt de wagen nog geplet om het wrak na te bootsen.

Deze Explorer is trouwens niet 100 procent hetzelfde als de originele. Zo ontbreekt bijvoorbeeld het glazen dakraam. 

Op Twitter doet ten slotte het volgende beeld de ronde:Het Stegosaurus-rekwisiet werd vastgelegd door de crew van KITV News op Hawaii.

Wat denk jij van de foto's? Vind je het ook fantastisch dat de Ford Explorer uit Jurassic Park mogelijk een heropwachting maakt?

Reacties

Populaire posts