Camilla Belle en het beest


Gelukkige verjaardag, Camilla Belle!

De actrice die later zou schitteren in When a Stranger Calls en 10,000 BC, speelde op 11-jarige leeftijd een klein rolletje als Cathy Bowman in de opening scene van The Lost World: Jurassic Park. 

In de film is Cathy samen met vader Paul en moeder Deirdre aangemeerd op het eiland Isla Sorna, waar ze wordt aangevallen door een groep procompsognathussen. Het ongeval is de rechtstreekse aanleiding voor de expeditie die Ian Malcom, Sarah Harding, Nick Van Owen en Eddie Carr naar Sorna/Site B zal brengen.

Cathy zou de aanval overleven, maar het personage keert niet terug in de film of in eender van de twee sequels.


Dat Camilla Belle de Jurassic Park-franchise nog altijd een warm hart toedraagt, behoeft echter weinig twijfel. Bewijs daarvan deze Instagram-post van de actrice in augustus 2016:


Belle had net een ritje gemaakt op de legendarische Jurassic Park-attractie in Universal Studios Hollywood, waar zelfs beroemde actrices niet aan een stevige dosis splash kunnen ontsnappen.

De Braziliaans-Amerikaanse houdt zich de laatste tijd vooral bezig met Taylor Swift op haar plaats te zetten, nu eens via Twitter, dan weer via IG, mode en films maken. 

Haar recentste acteerwerk kun je bewonderen in The Mad Whale, waarin Belle speelt met James Franco.

Reacties

Populaire posts