Rol van Jeff Goldblum in Fallen Kingdom 'relatief klein'


Jeff Goldblum voert momenteel volop promo voor z'n nieuwe film Thorn: Ragnarok. Daarbij krijgt hij continu vragen over zijn rol in de Jurassic World-sequel Fallen Kingdom

Hoewel de cast niets mag weggeven over de film, onthulde Jeff toch de grootte van zijn rol tijdens een interview met The Empire.


It's small... Who knows, they may cut me out entirely! But if I stay in I'll be a sprig of parsley or a little garnish, hopefully with some impact.


Goldblum maakt ongetwijfeld een grap over zijn mogelijk geschrapte scènes, maar toch is het een beetje teleurstellend dat zijn rol eerde klein is. Ik verwachtte niet dat Ian Malcom de grote actiescènes zou spelen of het eiland zou rondhossen, had ik toch gehoopt op een prominente rol voor zijn personage. 

Het hele interview kun je hieronder beluisteren. Het Q&A-gedeelte begint vanaf 14:13.In welke hoedanigheid denk jij dat Ian Malcolm zal terugkeren in Jurassic World: Fallen Kingdom? Ik gok dat hij pas tegen het einde aan zijn opwachting maakt, en daarmee de deur openzet voor de terugkeer van meer personages in het derde en laatste luik van Jurassic World.

Reacties

Populaire posts