Jeff Goldblum, uh, finds a way


Gelukkige verjaardag, Jeff Goldblum!

Niemand anders had de charismatische wiskundige Ian Malcolm beter tot leven kunnen brengen. Goldblums iconische vertolking bracht ons niet alleen deze onvergetelijke still, en deze klassieke meme, en deze onnavolgbare quotes; zijn personage maakte de chaostheorie... sexy.Voor hij Malcolm vertolkte in Jurassic Park en The Lost World: Jurassic Park, had The Blum al een behoorlijk oeuvre bij elkaar geacteerd. Denk maar aan Invasion of the Body Snatchers ('78), The Fly ('86) en Deep Cover ('92). In '96, het jaar voor The Lost World werd uitgebracht, schitterde hij in Will Smith-hit Independence Day, waarvoor hij ook in de sequel zou opdraven in 2016.

De sequel waarin JP-fans hem echt wilden zien, was natuurlijk Jurassic World. Toen de officiële aankondiging er kwam dat de chaoticus, 20 jaar na zijn laatste optreden in The Lost World, zou opduiken in JW2, ging deze dork compleet uit z'n dak.

Het leek misschien zelfs een beetje hierop:


Op welke manier Malcolm zal terugkeren is nog niet geweten, maar volgens een interview van Colin Trevorrow voor MTV News, zal er voor zijn dialogen worden gegrepen naar het originele boek van Crichton.

Afwachten geblazen!


Reacties

Populaire posts