Nieuwe featurette toont Malcolm, animatronics en nieuwe personages


Jurassic World: Fallen Kingdom gaat waar Jurassic nooit eerder is gegaan! De meest recente teaser werd vandaag uitgebracht en toont gloednieuwe beelden van verschillende scènes in de film, alsook fantastische behind the scenes-stukken.


Waar te beginnen? Ten eerste: wauw! Het lijkt alsof J.A. Bayona er 100 procent in geslaagd is om de 'Jurassic'-vibe te brengen die misschien een beetje ontbrak in Jurassic World. De cinematografie, de animatronics, Malcolm! Zowel de setstukken als de kostuums ademenen gewoon 'Jurassic Park', en ik zou niet enthousiaster kunnen zijn!

We openen met een shot van Lockwood Manor, hoog in de bergen van California. Hier woont Benjamin Lockwood (James Cromwell). Zoals velen voorspelden, speelt de eerste foto die werd uitgebracht zich af in het herenhuis, en is het effectief Lucy die we te zien krijgen - een jong meisje dat wordt gespeeld door Brooke Norbury. We zien verschillende scènes met verschillende personages op deze locatie.

En nu we het toch over personages hebben: we krijgen verschillende leden van de cast te zien, waaronder Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Ted Levine en, uiteraard, Dr. Ian Malcolm!

We zien Malcolm in een rechtszaal, waar hij waarschijnlijk aan het getuigen is tegen Jurassic World. Dit is de eerste keer dat we Malcolm te zien krijgen sinds The Lost World in 1997, en het is fantastisch om hem bezig te zien.

Voorts maken we in deze video kennis met het animatronische werk van Neal Scanlan. Zijn figuren zien er spectaculair uit! De T-Rex die we zagen in de tease van gisteren, wordt ook getoond in deze video, en het valt meteen op hoe gedetailleerd deze is afgewerkt.

Deze film gaat een bom worden. Met zoveel elementen, zoveel nieuwe personages, en verschillende locaties in de mix, waaronder een laatste terugkeer naar Isla Nublar, zijn mijn verwachtingen alvast torenhoog!

Hoe erg kijk jij uit naar de trailer van morgen?

Reacties

Populaire posts