Animatronische T-Rex getoond in nieuwe beelden bij Jimmy Kimmel


Roberta Rex is back!


Dit is precies waar fans op zaten te wachten. Jurassic World bracht 'Lady Rex' terug naar het grote scherm, en het lijkt erop dat Fallen Kingdom deze mooie traditie zal voortzetten. Ze ziet er in ieder geval glorieus uit!
Aangezien er verschillende setleaks waren tijdens de opnames voor Fallen Kingdom, kennen de meesten onder jullie dit specifieke shot waarschijnlijk al een tijdje. Het in actie zien, is gelukkig nog tien keer beter, zeker als je animatronische actie verkiest boven CGI. De Rex ziet er in elk geval fantastisch uit en, jazeker, haar aanwezigheid 'is going to be awesome'.

De beelden tonen Owen en Claire, de personages van Chris Pratt en Bryce Dallas-Howard, die één-op-één interageren met de Rex. Het duo opent een truck of container die de slapende Rex bevat. Dan zien we Owen die dichter bij de Rex staat dan eender welk personage ooit. Hij lijkt verrast of bang, misschien niet vreemd aangezien de Rex er wakkerder uitziet dan in de vorige scènes.

Op een gegeven moment wordt de Rex wakker en krijgen we een glorieuze close-up te zien van het oog dat opent en zich focust op Owen.

Zonder context kunnen we hier niet meteen conclusies aan verbinden, maar als we de gezichten van Claire en Owen aflezen op het moment dat ze de truck openen, zien we dat ze bezorgd of in shock zijn.


Het verhaal kan nog alle kanten uit, maar de cinematografie die we al te zien kregen, belooft intieme scènes tussen mensen en dinosauriërs, net zoals Dallas-Howard zich liet ontvallen met Pratt bij Jimmy Kimmel.

Pratt speelde gisteravond gastheer bij Jimmy Kimmel en onthulde er nog een teaser voor de trailer van donderdag. Check de onderstaande video vanaf 11:10!


Met een mix van geliefde personages en dinosauriërs, belooft Jurassic World: Fallen Kingdom een fantastische toevoeging te worden aan de Jurassic Park-franchise. 

Wat denk jij van de beelden tot nu toe?

Reacties

Populaire posts