Fan art brengt de Allosaurus en Baryonyx van Fallen Kingdom tot leven


De trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom werd op de wereld losgelaten in december en introduceerde een resem nieuwe personages en dinosauriƫrs. Klik hier om de trailer nog een keertje te bekijken.

Fans lieten er geen gras over groeien en gingen meteen gretig analyseren. Vooral het identificeren van de nieuwe dino's, ging al snel een eigen leven leiden. Sommige artiesten gingen zelfs over tot re-creaties. Twee van de getoonde dino's, de Baryonyx en de Allosaurus, zijn nu tot leven gebracht door artiest en JP-fan Tuna Kaan KoƧ, en zijn werk is echt om van te smullen.

Zijn Baryonyx:Ik denk dat iedereen sinds de trailer graag een close-up wil van deze dino. Hoewel deze art niet officieel is en het echte design hiervan kan afwijken, ziet de Baryonyx er hier fantastisch uit. 

Zijn Allosaurus-art is al even geslaagd. De look van de dino wordt gevat op een manier die screencaps niet kunnen.De dino in de trailer vertoont veel subtiele verkleuringen, van room tot gele strepen, tot het vage rood op de kam bij het oog - en dit artwork vat de complexiteit in al z'n detail. 

Check hieronder hoe de Allosaurus tot stand kwam. Cool!


Je kunt Tuna volgen op Instagram en Artstation.

Reacties

Populaire posts