Jurassic Park-Rex zal opwachting maken in 'Ready Player One' van Steven Spielberg


Na maanden van speculatie, bevestigt een nieuwe TV-spot voor Steven Spielbergs 'Ready Player One' dat de film ook Spielbergs eigen werk in de bloemetjes zal zetten. De verwijzing komt er maar liefst in de vorm van de Jurassic Park-Rex!

Eerder werd gerapporteerd dat Spielberg niet naar zijn eigen films zou verwijzen omdat dat misschien als 'ijdelheid' zou kunnen worden bestempeld. Gelukkig is dit dus niet het geval en zal er minstens één knipoog zijn.

De film komt uit in maart en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ernest Cline. Hoewel de film zich in de toekomst afspeelt, wordt er druk gebruikgemaakt van popcultuur-verwijzingen uit de jaren '80, '90, '00 en '10. Andere referenties zijn de DeLorean uit Back to the Future (1985) en de Iron Giant uit de geanimeerde klassieker van Brad Bird.

Of het gaat om een cameo of een iets grotere rol, is nog niet duidelijk. Het is de tweede keer dat de Rex opduikt buiten de Jurassic Park/Jurassic World-franchise, na de Jeep Wranger-spot die tijdens de Superbowl op de wereld werd losgelaten.  Ready Player One komt uit op 29 maart.

Reacties

Populaire posts