Nieuwe behind the scenes-previews van de Fallen Kingdom-sountrack!


Michael Giacchino is al een paar dagen hard aan het werk voor de muziek van Fallen Kingdom.

Hoewel de opnames achter gesloten deuren doorgaan in de wereldberoemde Abbey Road Studios, kregen we via regisseur J.A. Bayona en Giacchino zelf gelukkig al enkele previews. Na de eerste preview van woensdag, plaatste Giacchino nu ook een update van 'Ye Old Visitor Center', dat opnieuw aanleunt bij de ongemakkelijk en sombere tonen van de klassieke Jurassic Park-themamuziek.

Nog maar kort geleden deelde Bayona nog maar eens een proevertje, dit keer in de vorm van een nieuwe track die in de film zal opduiken. Luisteren kan hieronder!


Als we de tweet van Bayona mogen geloven, en dat de muziek dus de film zal afsluiten voor de credits, dan lijkt het erop dat we een heftige en dramatische slotscène gaan krijgen. Daarmee ligt de lat meteen hoog voor Jurassic World 3.

Het is natuurlijk nog te vroeg om te speculeren over het laatste deel van de trilogie, maar wij zijn in ieder geval heel benieuwd. Hopelijk krijgen we snel meer muziek te horen van Giacchino. Zijn taak is in ieder geval niet simpel: de juiste muziek maken ter begeleiding van de ondergang van Isla Nublar. Het zal hoe dan ook een bitterzoet moment zijn als we officieel voor de laatste keer de poorten van Jurassic Park achter ons dichttrekken.

Wat vind jij van de laatste teases?

Reacties

Populaire posts