Dr. Pepper onthult Fallen Kingdom-verzamelblikjes (inclusief volledig Indoraptor-design!)


De Jurassic World: Fallen Kingdom-merchandise blijft maar komen!

Er gingen al langer geruchten dat Dr. Pepper een partnership had met Jurassic World: Fallen Kingdom, maar nu is de campagne dus effectief gelanceerd. Aangezien de Dr. Pepper-producten op een 'subtiele' manier in de film aanwezig zijn, zou er dichter tegen de release aan een meer agressieve co-brandingcampagne volgen, maar voorlopig krijgen we nu dus de blikjes. Deze waren eerder ook al te zien in een recente video van de Dinosaur Protection Group.

De vier dino's die een centrale rol hebben in Fallen Kingdom, krijgen elk een eigen blikje: de  Tyrannosaurus Rex, Velociraptor Blue, Stiggy de Stygimoloch, en de nieuwe 'bad guy' hybrid Indoraptor. Elk blikje heeft een unieke achtergrond, en natuurlijk ook een gedetailleerde render van de eerder vermelde dino-soorten.

Dit is meteen ook het duidelijkste beeld dat we tot nu toe kregen van de Indoraptor. Het ziet er angstaanjagend uit hoe hij sluipt op vier poten! Ik was al redelijk enthousiast om de Indoraptor 'aan het werk' te zien, en dat enthousiasme is hierdoor alleen maar aangewakkerd!

Het is nog niet duidelijk wanneer de promotie precies van start gaat, maar de producten zijn op sommige plekken blijkbaar al verkrijgbaar:


Een bericht gedeeld door Megz (@baliseth) op

Wat vind jij van het Indoraptor-design? Laat het weten in de comments!

Reacties

Populaire posts