Dompel jezelf onder in Jurassic World: Evolution dankzij nieuwe gameplay-video'sKlaar om John Hammonds schoenen te stappen en je eigen Jurassic Park te bouwen? Vanaf 12 juni kan je precies dat doen - en vanaf vandaag kun je Jurassic World: Evolution pre-orderen!Een paar weken geleden organiseerden de developers een event bij Universal, waar ze het spel en de vele mogelijkheden toelichtten. Naast de onthulling dat Jeff Goldblums personage Dr. Ian Malcolm een rol heeft in het spel, kregen enkele YouTubers de kans om het spel te spelen, en vandaag is het embargo opgelicht.
Het spel zelf is heel gelijkend op 'Jurassic Park: Operation Genesis', met een diepe en engagerende simulator-gameplay. De uitvalsbasis? De La Cinco Muertes-eilandketen plus Isla Nublar. Elke eiland heeft een unieke omgeving, met unieke weerpatronen die bepalen hoe je het spel kunt spelen.

Om je park te bouwen, moet je eerst wegen bouwen naar elk gebouw, alsook elektriciteitscentrales en stroomkabels die naar de verschillende faciliteiten lopen. Elk gebouw kan eender waar worden geplaatst zolang. Je moet ze natuurlijk wel eerst unlocken en in-game cash dokken. Je kunt de gebouwen ook upgraden om meer gevorderde features te gebruiken. Om dino's te kweken, heb je het juiste gebouw nodig dat je bovendien in een omheinde paddock moet plaatsen. Je kiest vervolgens welke dino je wilt kweken, en na de incubatieperiode, is het dan zover!

Je moet natuurlijk eerst genetisch materiaal verzamelen op de verschillende 'dig sites', die verspreid liggen over de wereld. Stuur een expeditie, zie wat ze vinden, en decodeer het DNA! Het spel komt uit met meer dan 40 soorten (het is nog niet zeker of dat 40 échte soorten zijn plus hybrids, of 40 met hybrids) en elke dino heeft unieke subsoortvariaties met andere kleurschema's.Je dino's gelukkig en gezond houden, is de sleutel. Je moet de juiste voedingsstations bouwen, water voorzien, en de juiste omgeving regelen per dino. Sommige soorten zullen boos of ongelukkig worden als je ze alleen laat, zoals bijvoorbeeld de Struthiomimus, die verschillende soortgenoten nodig heeft om gelukkig te zijn. Als een dino ontsnapt, kun je deze zelf opjagen vanuit een helikopter. Je kunt tevens met jeeps rijden vanuit een third-person view. Als je ontsnapte dino's niet op tijd vangt, kunnen ze je gasten aanvallen!

Het leukst van al is dat de 'sassy' Dr. Ian Malcolm het spel van commentaar voorziet.Check hieronder de vroege previews van BestInSlot en TheGamingBeaver, die het spel al mochten spelen. De graphics, features en stijl springen eruit voor de reviewers. Mashable zegt zelfs dat Jurassic World: Evolution de 'dino video game of our childhood dreams' is.


Meer lezen? Check de officiële website. Pre-orderen kan hier.

Hoe cool is dit?

Reacties

Populaire posts