American Ninja Warrior filmt aflevering in 'Jurassic World'-thema


Dinosaurs vs. ninja's? Jurassic world komt naar 'American Ninja Warrior'!

'American Ninja Warrior' is een wedstrijdshow waarbij deelnemers almaar moeilijkere obstakelparcours moeten overwinnen. De show test de wendbaarheid, kracht en snelheid van de deelnemers, en elk parcours heeft een tijdslimiet waarbinnen je moet blijven om cashprijzen te kunnen winnen. De 'Salmon Ladder', de 'Flying Bar' en de 'Warped Wall' zijn enkele van de obstakels die je ziet in de show.

Af en toe pakt American Ninja Warrior uit met speciale afleveringen, en het lijkt erop dat we ons gelukkig mogen prijzen met een dino- en Chris Pratt-editie! Het filmen van de aflevering werd achterhaald toen er posts van de Universal Studios Hollywood-set verschenen op Instagram.


Eerder zagen we al foto's van een Pteranodon-rekwisiet tijdens de Universal Studios Backlot-tour. Deze was duidelijk nog in opbouw - mysterie opgelost! Het is nog niet duidelijk wanneer de aflevering wordt uitgezonden, maar het zal in ieder geval deel uitmaken van seizoen 10 en dus ergens voor de release van Fallen Kingdom worden uitgebracht.

Ziet er heel cool uit!

Reacties

Populaire posts