First look: de 'Classic' Jurassic Park-toys van Mattel


De Jurassic World-toys van Mattel komen pas in de rekken vanaf 16 april, maar er zijn al een paar vroege items door de mazen van het net geglipt!

Hoewel de grote meerderheid van de lijn van dit jaar werd onthuld op de New York Toy Fair, was dat buiten de exclusieve assortimenten gerekend. Een waar JP-fans het meest naar uitkeken, was de 'Jurassic World: Legacy Collection'; toys gebaseerd op de eerste drie Jurassic Park-films! In de Verenigde Staten zal deze lijn alleen maar bij Target te verkrijgen, hoe het zit in de rest van de wereld, is vooralsnog niet duidelijk.

Het enige item dat momenteel in de rekken ligt, is de Extreme Chompin' Tyrannosaurus Rex. De achterkant van de verpakking onthult Robert Muldoon en Alan Grant van Jurassic Park, maar dan vergezeld van een Compsognathus uit The Lost World. Ook de jonge T-Rex en de Pachycephalosaurus uit The Lost World, worden gevierd.

De Jurassic World Facts-app onthulde eerder al dat er nog andere dino's naar de Legacy Collection-komen dit jaar: uit Jurassic Park 3 krijgen we een mannelijke Velociraptor, Pteranodon en de grote Spinosaurus. Uit The Lost World krijgen we vervolgens de mannelijke Velociraptor met tijgerstrepen. Het is nog niet duidelijk of er nog dino's uit de eerste Jurassic Park-film zullen worden uitgebracht (naast de grote T-Rex dan), maar Ellie Sattler en Ian Malcolm maken in ieder geval deel uit van de lijn.

Check de foto's hieronder, en blijf ons volgen voor meer onthulling in de nabije toekomst, zoals de exclusieve toys van Walmart en Toys R Us*.

Ziet er sup-per-cool uit!

*Over de toys via Toys R Us is momenteel niets zeker, aangezien de keten massaal winkels gaat sluiten.

Reacties

Populaire posts