#WeCanSaveThem


Wat een fantastische introductie van de Dinosaur Protection Group! Dit in-canon material is het perfecte opstapje voor Jurassic World: Fallen Kingdom en de missie achter de film

Het lijkt erop dat we een stevige dosis dino-moraliteit te zien gaan krijgen. De video hieronder geeft in ieder geval aan dat het gedaan is met de dino's als we niet ingrijpen.
"What are you going to do to make sure that your children have the same experience that you did?"

De promo-video voor DPG bevat beelden van Jurassic World en The Lost World: Jurassic Park, wat een leuke toets is. We zien de Dinosaur Protection Group in actie terwijl ze kinderen leren over dino's en hoe belangrijk ze zijn. Het is verder leuk om Clairea Dearing en Franklin Webb (Justice Smith) te zien in het DPG-kantoor in San Francisco. Ook Zia Rodriguez, het personage van Daniella Pineda, laat van zich horen in de clip.

Het is cool om Claire de website te zien promoten alsof het een 'echte' website is in de wereld van de Jurassic-films. Dit zou zeker een breed publiek moeten aanspreken om de site te checken en dieper te graven in de Jurassic Park/World-wereld. 

De moeite!

Reacties

Populaire posts