Volgens Britse cinema's is 'Jurassic World: Fallen Kingdom' 2 uur en 8 minuten lang


Werd de looptijd van Jurassic World: Fallen Kingdom zonet onthuld?

Gisteren kreeg 'Jurassic World: Fallen Kingdom' van de MPAA een PG-13-rating omwille van 'intense scènes van science-fictiongeweld'. Om deze rating te kunnen krijgen, moet een film definitief zijn, wat betekent dat dus ook de looptijd grotendeels vast staat.

Na de rating in de VS, hebben enkele Britse cinema's hun Fallen Kingdom-pagina's een update gegeven, en daarbij vermelden ze een looptijd van 128 minuten.

Sommige ketens hebben placeholdertijden op hun filmpagina's gezet, maar het feit dat meerdere cinema's dezelfde tijd hebben geplaatst, doet ergens vermoeden dat ze de informatie kregen via Universal Pictures.

Hoewel de looptijd nog altijd kan veranderen, is 2 uur en 8 minuten in ieder geval consistent met de andere films in de franchise. Of toch in ieder geval buiten de atypisch korte derde film gerekend. Jurassic Park was 127 minuten lang, The Lost World 129 minuten, Jurassic park III 94 miuten, en Jurassic World 124 minuten. 

Jurassic World zou met andere woorden een minuut langer zijn dan de eerste Jurassic-film, maar waarschijnlijk wel met een pak meer dino's. 

Spannend!

Reacties

Populaire posts