Nieuwe trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom in aantochtHeel binnenkort krijgen we een nieuwe (en waarschijnlijk laatste) trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom. De trailer werd officieel geregistreerd en zou, althans volgens Consumer Protection BC, 2 minuten en 30 seconden lang zijn. Dat is zes seconden langer dan de trailer die we in december te zien kregen.

De trailer zal ergens in de komende drie weken worden uitgebracht zodat hij samen kan lopen met Avengers: Infinity War op 27 april. Hij zal al eerder online verschijnen. De trailer-releases voor Fallen Kingdom volgen grosso modo hetzelfde patroon als dat van Jurassic World in 2015, toen de laatste trailer ook werd uitgebracht aan het einde van april.

Naast de nieuwe trailer, lijkt het er ook op dat we deze maand de officiƫle filmposter(s) voor de kiezen krijgen. Momenteel hebben we de klassieke Jurassic-poster met het logo en de zwarte achtergrond, maar, net zoals bij Jurassic World, is het waarschijnlijk dat we ook thematische posters krijgen. Jurassic World had drie thematische posters, namelijk de Mosasaurus, Claire en de Indominus Rex, en Owen op een motorfiets naast de Velociraptors.Dit wordt de derde officiƫle trailer voor de film, hieronder kun je de eerste twee herbekijken.

Trailer #1 (uitgebracht tijdens Thursday Night Football op 7 december)
Trailer #2 (uitgebracht tijdens Super Bowl LII)Wat verwacht jij van de nieuwe trailer?

Reacties

Populaire posts