'Jurassic World 3' zal de nadruk leggen op echte dino's en niet hybrids


Hoewel Jurassic World: Fallen Kingdom pas binnen een paar weken uitkomt, blijft er maar nieuws komen over derde en laatste film van de trilogie.


In een recente editie van Total Film-magazine onthulden cast en crew enkele zaken van de sequel die in juni verschijnt, maar het was Colin Trevorrow die enkele onthullingen deed terwijl hij het design van de Indoraptor besprak.
‘[Colin Trevorrow promised] that the Indo will mark the last of the series’ hybrid beasts. “I’m looking forward to, in the third film, getting a little back into the Paleontological, wild animal, true dinosaur nature of all of it.”
Het nieuws komt als een aangename verrassing. De Indominus Rex was een fantastisch monster en de Indoraptor ziet er zeer griezelig uit, maar persoonlijk vind ik dat de focus mag liggen op "echte" dieren. Het voelt toch ergens magisch om te weten dat de dino's die worden getoond, ooit echt bestonden.

De back to basics-aanpak is trouwens niet het enige dat doet denken aan Jurassic Park. Colin Trevorrow heeft namelijk ook onthuld dat de laatste film een techno-thriller zal worden.

“I would say Jurassic World was an action adventure, Fallen Kingdom is kind of a horror suspense film, and Jurassic World 3 will be a science thriller in the same way that Jurassic Park was.”

Eén ding is zeker: alles wat we tot nu weten over het laatste deel van de trilogie, klinkt enorm veelbelovend. Colin Trevorrow zal regisseren, en tevens samen met Emily Carmichael het script schrijven op basis van een verhaal door Trevorrow en Derek Connolly.

Wat vind jij van het nieuws?

Reacties

Populaire posts