"Universal's Cinematic Celebration" zal debuteren in Orlando!


Het is zo'n beet je een traditie dat pretparken een avondshow hebben, en Universal Studios Florida is geen uitzondering! In de vorige jaren vonden er verschillende shows plaats, van 'Dynamite Nights' tot de iconische projecties van 'Universal 360'! En zopas werd het gloednieuwe 'Universal's Cinematic Celebration' aangekondigd.

De show zal zijn opgebouwd rond een nieuw verhaal, dat wordt geprojecteerd op panoramische waterschermen die tot leven worden gebracht door extra meerlagige waterschermen, meer dan 120 dansende fonteinen, en projectiemapping.  Er zal ook een nieuwe viewing area worden gebouw in de Central Park-zone.

Tijdens de show komen onder meer Harry Potter, Despicable Me, The Fast & Furious en natuurlijk onze favoriet, Jurassic World, aan bod.

Zijn je kids uitgeteld aan het einde van een lange dag vol fun? Dan moet je misschien een kamer boeken in het Loews Royal Pacific Resort. het hotel opende recent hun nieuwe 'Jurassic World'-slaapkamers, compleet met Gyrospheres!
De slaapkamers zijn gechikt voor gezelschappen tot vijf personen, en zijn uitgerust met één groot bed, twee kinderbedden en de optie van een extra matras. Vooral in het kindergedeelte kun je meteen enkele bekende designelementen herkennen. De kinderkamer is verbonden met de volwassenenkamer via een "kooideur".

Droom je ook van een verblijf?

Reacties

Populaire posts