Jurassic World III krijgt werktitel "Arcadia", voegt Vancouver en Hawaii toe als filmlocatie 🤯Zoals je misschien al had vernomen, zal Jurassic World 3 zal filmen onder de naam "Arcadia". Dezelfde naam dus als het cargoship dat Wheatley en z'n mercenaries gebruikten in Fallen Kingdom.
Die werktitel betekent natuurlijk niet veel voor het uiteindelijke product. Zie het als een placeholder die wordt gebruik puur voor administratieve redenen. Zo filmde Jurassic World onder de naam "Ebb Tide" en Fallen Kingdom onder de naam "Ancient Futures".

Naast Pinewood Studio in Londen en het eiland Malta, werden er ook twee filmlocaties gedeeld: Vancouver in Canada en Hawaii. Het is de eerste keer dat een Jurassic-film neerstrijkt in Canada, maar het lijkt in ieder geval niet de kernlocatie te worden, aangezien er slechts van 24 februari tot en met 6 maart zal worden gefilmd.


Daarnaast zal er ook gefilmd worden in Hawaii, wat natuurlijk fantastisch nieuws is. Of dat betekent dat we terugkeren naar Isla Nublar, bijvoorbeeld via een flashback? Only time will tell. Misschien krijgen we Lockwoods "Sanctuary Island" te zien... of misschien zal een van de vele settings op het eiland gebruikt worden en krijgen we op geen enkele manier een eilandsituatie te zien. 
Afwachten geblazen!

Reacties

Populaire posts