And so it begins: opnames voor Jurassic World 3 gaan van start op Vancouver Island, Canada!Hold on to your butts, de productie-fase van Jurassic World 3 is van start gegaan.

Aangezien er verschillende rapporten waren de afgelopen periode dat de zesde Jurassic-film zou beginnen filmen in de buurt van Vancouver in British Columbia, wisten we dat we onze ogen moesten openhouden voor meer nieuws hieromtrent. Dankzij CTV News hebben we nu vernomen dat de opnames effectief gestart zijn in Cathedral Grove op Vancouver Island, en fans hebben intussen bevestigd dat de camera's effectief aan het rollen zijn gegaan!

Hierboven kun je lezen dat GFP staat voor Gramercy Films Productions, dat is het productiehuis dat Jurassic World 3 (met de werktitel 'Arcadia') zal filmen. Bepaalde zones van het gebied zullen tijdelijk worden gesloten tijdens de opnamen, en er zullen ook drones rondvliegen die beelden schieten. Uit tweets van fans blijkt dat je de drones kon zien vliegen, maar voor de rest valt er niet veel nieuws te rapen.
Hoewel we niet echt weten wat er precies zal worden gefilmd, wist Chris Pratt bij Ellen Degeneres wel te vertellen dat Jurassic World 3 aanvoelt als Avengers: Endgame, omdat er zoveel personages worden teruggebracht. De acteur zegt "It's got pretty much everybody in it" en hij bevestigde er meteen bij dat hij nog dezelfde dag zou vertrekken naar Canada om te filmen.

"All the cast from the original Jurassic Park are coming back... It's going to feel like how Endgame brought everything together."

Ik kijk al zo hard uit naar de zesde film!

Reacties

Populaire posts