Camp Cretaceous komt in augustus naar Netflix!Het is even wachten geweest, maar we hebben eindelijk meer informatie over Camp Cretaceous, de gloednieuwe animated reeks van Dreamworks die in 2020 naar Netflix zou komen. De informatie komt er via tie-in merchandise die op de New York Toy Fair werd bekendgemaakt. Maar voor we ons op de merch richten, moeten we ook het tie-in boek zeker vermelden. Dit werd ontdekt door Collect Jurassic en onthult onder meer dat de show in augustus van dit jaar op de wereld zal worden losgelaten.

De synopsis van het boek vertelt ons het volgende:


"Get lost in the dangerous world of dinosaurs with this Deluxe Junior Novelization based on Season One of Jurassic World: Camp Cretaceous–the exciting new series premiering on Netflix in August 2020!


Jurassic World: Camp Cretaceous–the exciting new television series on Netflix–follows a group of six teenagers chosen for a once-in-a-lifetime experience at a new adventure camp on the opposite side of Isla Nublar–the home of the Jurassic World theme park. But when dinosaurs wreak havoc across the island, the campers are stranded. Unable to reach the outside world, they’ll need to go from strangers to friends to family if they’re going to survive. Told from dino-nerd Darius’s point of view, this action-packed novelization expands on the amazing first season of Jurassic World: Camp Cretaceous and features eight pages of full color images and a poster!"


De meest info hiervan was gekend, maar nu kennen we ook de naam van een van de hoofdpersonages: Darius. Enkele van de grotere bekendmakingen komen rechtstreeks van de press kit van Universal voor de Toy Fair lineup van Mattel. Waarschuwing: kleine spoilers ahead!

Meet Bumpy, de baby Ankylosaurus. Dit is een belangrijke dino waarmee de campers in de show een band zullen opbouwen.En daar is ook Toro, de Carnotaurus. Deze dino zal de campers terroriseren op Isla Nublar. Er is niet al te veel geweten over deze gevaarlijke dino, maar je kan aan zijn uiterlijk al zien dat hij regelmatig gevechten meemaakt.Alle dino's op de tafel hieronder zijn gebaseerd op Camp Cretaceous-dino's. Er is een nieuwe Baryonyx, Mussasaurus, Ceratosaurus, Raptors, Parasaurolophus (met een metaal-achtige paint job), Stegosaurus, Triceratops, Indominus Rex, en Tyrannosaurus Rex.
Via de officiƫle press assets voor de nieuwe mini-dino's, kunnen we meer afleiden.Het valt op dat er drie Baryonyxen zijn met een unieke naam: Grim, Chaos en Limbo. Zij worden op dezelfde manier gelabeld als 'Toro', de Carnotaurus. Daarnaast is er een verrassende beschrijving voor de Parasaurolophus - 'bioluminescent'. Verklaart dat de metaal-achtige paint job op het Sound Strike-toy?We kunnen alleen maar raden welke rollen deze dino's zullen spelen, maar het is in ieder geval superspannend om je in te beelden welke richtingen we allemaal kunnen uitgaan. Dat was het voor de major reveals, maar we vermoeden dat ook enkele van de andere dino's die werden voorgesteld, hun opwachting zullen maken in Camp Cretaceous.

De toys van Mattel zullen later dit jaar in de handel komen, en het eerste seizoen van Camp Cretaceous komt in augustus naar Netflix. Stay tuned!

Reacties

Populaire posts