Jurassic World 3 zoekt figuranten voor opnames in British Columbia!De pre-productiefase voor Jurassic World 3 zit er bijna op. Via Reel News Hawaii botsten we op een casting call voor opnames in Merritt, British Columbia. Merritt is een kleine stad op drie uur van Vancouver, met prachtige en cinematografische landschappen in de omgeving. De bossen en heuvels zullen zeer mooi vertalen naar het grote scherm. Dit nieuws ligt trouwens in lijn met het nieuws van een tijdje terug dat het productieteam ook zou neerstrijken in Cache Creek, een dorp in British Columbia dat niet al te ver gelegen is van Merritt.

De casting call zelf geeft ook een beetje extra informatie prijs. Het agentschap zoekt voor zowel mannen als vrouwen om molenwerkers, vissers en dorpsbewoners te spelen. Dit doet vermoeden dat we in de nieuwe film scènes zijn waarbij burgers zullen interageren met dino's. Dat zou zeer interessant kunnen zijn en ligt in lijn met het einde van Battle of Big Rock. Krijgen we een Carnotaurus te zien die een molen vernietigt? Of een Mosasaurus die op vissersschepen jaagt? Zou zeer cool zijn!

Het lijkt er in ieder geval op dat we meer gaan te zien krijgen dan alleen maar geïsoleerde dino-incidenten. De schaal van de actie zal groter zijn in de zesde film, wat niet zonder gevolgen kan blijven voor de wereld die onze favoriete personages bewonen. Hoe dat precies in z'n werk zal gaan, is koffiedik kijken, maar ik kan in ieder geval al niet wachten om te zien wat er zal gebeuren!

Reacties

Populaire posts