Jurassic World Primal Attack-toys nu overal beschikbaar!

De Primal Attack-collectie werd al vorig jaar in augustus op San Diego Comic Con aangekondigd, maar pas sinds vorige maand kun je ze ook effectief krijgen. 

Het startschot kwam er in de vorm van een reeks unboxings; Mattel had namelijk een paar press kits rondgestuurd naar notabele collectors om de feitelijke release van de lijn kracht bij te zetten.
De collectie bevat 17 nieuwe soorten, verdeeld over verschillende lijnen. Er zijn de Attack Packs (o.m. Ornitholestes), Savage Strike (o.m. Saurpelta), Battle Damage, Sound Strike (o.m. Cryolophosaurus) en Massive Biters (Tarbosaurus en Sarcosuchus), en daarnaast ook de Extreme Chompin Rex en de Control & Conquer Carnotaurus.

De Primal Attack-collectie bevat enkele repaints en hergebruikte molds, maar ook meer dan genoeg nieuwigheden. De Sauropelta, eerder al te zien in Jurassic World Evolution, is een mooie nieuwkomer, net als de Cryolophosaurus, die er gewoon fenomenaal uitziet. 

Maar de echte show-stoppers zijn misschien wel de Massive Biters: de prachtige Tarbosaurus en de fantastisch gedetailleerde Sarcosuchus.

...en natuurlijk de Control & Conquer Carnotaurus. De versie van de Carnotaurus lijkt sterk op de Action Attack-versie die in 2018 werd uitgebracht, maar heeft toch wel enkele features die echt een toegevoegde waarde betekenen. De beweeglijkheid van dit figuur is echt ongezien, en ook de kleuren zijn veel realistischer en verfijnder dan de originele versie.Shoppen maar!

Reacties

Populaire posts