Titel Voor Jurassic World 3 is al gekozen! En fans zijn hem op het spoor, bevestigt Colin Trevorrow!


Het is even spannend geweest op Twitter de laatste dagen. Een open vraag van Jurassic-fan James Ronan naar wat de community dacht dat de titel zou worden van de zesde film, sloeg in als een bom.Niet alleen omdat er een paar fantastische voorstellen werden geopperd door fans, maar ook omdat schrijver/regisseur Colin Trevorrow ook van zich liet horen in de thread, en niet niet alleen prijsgaf dat de titel effectief was gekozen, maar ook dat hij letterlijk was genoemd door een fan in de thread! 


Ook schrijfster Emily Carmichael vervoegde trouwens het gesprek, maar veel meer dan 'I love this thread' liet ze zich niet ontvallen.

Als fan is het mega-exciting dat de titel van de zesde film onder onze neus ligt, zeker omdat er een paar kleppers van voorstellen tussen zaten. Een titel die we in ieder geval uit het lijstje kunnen schrappen, is 'Extinction'. 

In een comment naar iemand die openlijk uitsprak geen fan te zijn van 'Jurassic World: Extinction' als titel, trad Trevorrow namelijk bij 'It isn't'. Die-hards weten natuurlijk dat Extinction destijds bijna de titel was geworden van Jurassic Park III.

Een paar notable voorstellen die aan bod kwamen, zijn:

  • 'New Era'
  • 'Edge of Chaos'
  • 'Gambler's Ruin'
  • 'Paradigm Shift'
  • 'Redemption'
Hiervan lijken 'New Era' en 'Redemption' eruit te springen. Waarom? Omdat nog een andere fan zich in de thread liet ontvallen dat uit de titel 'hoop' zou moeten blijken, omdat dat een 'goed einde' zou inhouden en dus de kans om nog meer films na de tweede trilogie. Die comment werd geliked door Trevorrow. Een strohalm misschien, maar toch een indicatie.

'New Era' krijgt een kleine voorsprong omdat Trevorrow dat in juni 2019 al eens tweette als comment naar een Jurassic-fan. Zou een easter egg kunnen zijn!

Gokjes van mezelf waren 'Edge of Collapse', 'Game Trail' en 'Absence To Survive'.

Wanneer we een titel mogen verwachten, is niet meteen duidelijk, maar ik zou geld durven zetten op juni. Want wanneer kan zo'n primeur beter droppen dan tijdens #JurassicJune?
Reacties

Populaire posts