Jurassic World: Dominion strijkt neer in Londen, nieuwe setfoto's

De productie van de nieuwe Jurassic World-film is in full swing. We kennen niet alleen de titel, maar er zijn ook veel hints geweest van opnamen doorheen Canada. Het lijkt erop dat de volgende fase van het filmen van start zal gaan, aangezien er momenteel volop sets worden gebouwd in Hawley, een locatie in het Verenigd Koninkrijk die ook werd gebruik voor Jurassic World: Fallen Kingdom. Via RaptorChaser17 en het team achter Reel News Hawaii hebben we een paar coole setfoto's kunnen bemachtigen.
Skyline Theater.jpeg
De eerste foto is een bord voor het 'Skyline Theater', een drive-in cinema die zich waarschijnlijk ergens in Amerika moet bevinden. De films die worden getoond zijn 'The Thing' en 'Death Valley', twee films die in de jaren tachtig werd uitgebracht. Hoewel het een beetje vreemd is om deze films terug te zien op een moderne filmset, zou de verklaring misschien een flashback kunnen zijn? Er zijn nog meer foto's van de set van Jurassic World: Dominion die hierop wijzen.
Zoals je kunt zien, staan er verschillende geparkeerde auto's in de drive-in cinema. Niet vreemd op zich, behalve dan dat de wagens eerder in de jaren tachtig thuishoren. Vintage cars zijn natuurlijk hip, maar het is toch opvallend om zo'n grote concentratie van deze wagens te zien. Kan wederom wijzen op een flashback-scène. Wat dubbel interessant is, is dat als de film zich effectief zou afspelen in 1982, dat het vroegste punt zou zijn in de Jurassic-franchise, vroeger nog dan de events van Jurassic Park in 1993. Gaan we hier een incident te zien krijgen naar aanleiding van bio-genetica? Zou cool zijn om meer te weten te komen over de vroege dagen van de franchise en helemaal 'full circle' te komen.

Ticket Office Image.jpeg
Hoewel we niet weten wat de foto's gaan betekenen in de film, is het in ieder geval zeer cool om te zien dat de productie in full swing is. De locaties lijken in ieder geval aan te geven dat deze film helemaal anders wordt dan wat we 'gewoon' zijn van Jurassic-films. Spannend om te zien welke richting Colin Trevorrow en de rest van het team zullen uitgaan.

Reacties

Populaire posts