Acteur Irffan Khan overleden op 53-jarige leeftijd


Een zwarte dag voor Jurassic-fans en cinefielen: acteur Irrfan Khan heeft op 53-jarige leeftijd zijn gevecht tegen kanker verloren. Het is nooit gemakkelijk als iemand deze wereld moet verlaten, en het is alleen maar dubbel tragisch als dat ook nog eens veel te vroeg gebeurt.

Laat ons een moment nemen om deze fantastische acteur te bedanken voor zijn passie en toewijding.

Wie herinnert zich niet het moment dat Khan voor het eerst werd voorgesteld als Simon Masrani op het grote scherm? Je kan het niet laten om te glimlachen. Het is geen gemakkelijke taak om de schoenen van John Hammond te vullen, maar Khan deed het op zo' natuurlijke manier, dat ik meteen verkocht was. Khan speelt Masrani als een avontuurlijke ziel met een goed hart, die boven alles wilt dat z'n bezoekers het leven, mysterie en grootsheid weten te appreciƫren.

Als je ooit interviews met Khan hebt gezien of andere films van hem hebt gekeken, dan weet je meteen wat voor acteur en creatieve ziel hij was. He hechte belang aan elk klein moment en elke keuze. How lucky are we dat zijn talent voor altijd te bewonderen is op film.

Jurassic-fans in het bijzonder kregen een stevig staaltje acteermagie cadeau van kan. Zijn enthousiasme en liefde voor dino's en het park dat hij bezat, was bijna voelbaar, en het maakte het zoveel leuker voor ons, als kijkers, om eindelijk het functionerende park te kunnen bewonderen. Zijn energie en enthousiasme werkten aanstekelijk.

Het zijn geen gemakkelijke tijden, maar gelukkig kunnen we troost vinden in de films die Khan achterlaat, en die we voor altijd kunnen koesteren.

Reacties

Populaire posts