Opnames voor 'Jurassic World: Dominon' hervatten (waarschijnlijk) in juli

De productie van de zesde film, Jurassic World: Dominion, ligt al sinds 14 maart stil naar aanleiding van de wereldwijde COVID-19-epidemie, maar het begint erop te lijken dat er licht is aan het einde van de tunnel.

In een interview voor The Guardian, liet acteur Sam Neill zich ontvallen dat er 'hoop' is dat de opnamen kunnen hervatten in juli.

'The actor and his latest team of Jurassic co-stars were due to start filming in England on Jurassic World III this month, until the pandemic struck, but he said there is still hope that some work can resume in July.

Let op, hoewel juli dus het target is, blijft de situatie natuurlijk onvoorspelbaar. Het is perfect mogelijk dat er terug delays komen om de gezondheid en veiligheid van de crew te vrijwaren.

Voorlopig blijft de release date van 11 juni 2021 overeind, maar het blijft afwachten of we die datum zullen halen. Een korte onderbreking is doorgaan geen probleem, maar een hiatus van bijna vier maanden kan natuurlijk moeilijk zonder gevolgen blijven. We geven graag mee dat Universal Pictures een claim heeft ingediend voor een 'Untitled Universal Event Film' op 10 juni 2022, en dat zou wel eens heel goed de nieuwe thuishonk kunnen worden van de Jurassic-film.

Wat vind jij van dit nieuws?

Reacties

Populaire posts