Eerste setfoto van Jurassic World 2 via Colin Trevorrow


Welcome to Jurassic World 2!

Colin Trevorrow deelde op Twitter een prachtige setfoto van het vijfde deel in de Jurassic Park-saga. Het bijschrift leest 'Walking in giant footsteps. #Jw2', het speculeren kan beginnen.

Het beeld is effectief een still van de film en geen concept art of key frame, zoveel werd al bevestigd door Frank Marshall. We zien een jong meisje (Lucy?) dat rondkijkt in een zaal vol dinosauriƫrs in wat lijkt op een gigantisch herenhuis. Er gaat een theorie op dat het gaat om het huis van John Hammond, hoewel dat zeker niet officieel is. Zou de film gebruikmaken van flashbacks?

Achteraan links op de foto zien we een kleine theropod. Dit zou wel eens heel goed een Velociraptor kunnen zijn. De dino in het midden links lijkt een Edmontosaurus te zijn, en het exemplaar vooraan links heeft veel weg van een jonge Tyrannosaurus Rex/Nanotyrannus

Achteraan rechts kunnen we een Protoceratops zien, gevolg door een Kosmoceratops, en de laatste dino is een Euoplocephalus of een Edmontonia. De grote schedel vooraan is een curiositeit, maar wij gokken dat het een Agujaceratops is.

Deze foto is gewoonweg prachtig. Jurassic World 2 belooft visueel een hoogstandje te worden!

Reacties

Populaire posts