'Almost at the halfway point...'


Niet zo heel lang geleden deelde Colin Trevorrow de eerste setfoto van de Jurassic World-sequel. Het beeld toonde een jong meisje dat opkijkt naar een grote, intimiderende schedel in een gigantisch landhuis.

Vandaag tweette producer Frank Marshall een andere foto van op dezelfde set, om te vieren dat de opnamen al bijna halfweg waren.
De foto toont de setstoelen van de producers, alsook de stoel van regisseur J.A. Bayona rechts. De weerspiegeling in de achtergrond is echter nog interessanter. En dan vooral de grote dinosauriƫr in het midden.

Het is niet helemaal duidelijk welk soort dino het is, maar het zou wel eens heel goed een Metriacanthosaurus kunnen zijn, een soort die we niet eerder zagen in de Jurassic Park-franchise. De soort werd wel vermeld bij de embryo-opslag in Jurassic Park en werd ook getoond op de kaart in Jurassic World. Of het gaat om een beeld in een museumdiorama of een animatronisch exemplaar, kunnen we niet afleiden.

Wat je misschien hebt gemist, is de weerspiegeling van de T-rex onder de staart van de Metriacanthosaurus.
Zoals eerder al gezegd, keert de iconisch T-rex van Jurassic Park terug voor het vijfde deel van de filmfranchise. Het is niet helemaal duidelijk of het ook hier om 'Rexy' gaat.

Reacties

Populaire posts