Indoraptor?


De laatste opnamedag van Jurassic World: Fallen Kingdom zit er alweer op. Hoewel nog niet werd bekendgemaakt hoeveel dagen precies werd gedraaid, schat ik het totaal op 91, tegenover 78 voor Jurassic World.

Om deze mijlplaal voor de vijfde JP-film te vieren, pakte schrijver en producer Colin Trevorrow op Twitter uit met de mysterieuze foto hierboven, vergezeld van de tekst 'Congratulations @FilmBayona, cast and crew. #wrap'.

De foto toont regisseur JA Bayona tussen de opengesperde kaken van een woest uitziende dino, die in een of andere kooi zit. 

Het is moeilijk om te zeggen welk soort dino precies wordt afgebeeld. We zien niet veel meer dan de krokodil-achtige tanden, die recht uit de huid groeien, net zoals bij de Indominus. Hoewel de foto op het eerste gezicht een reusachtige dino lijkt te tonen, is dit volgens mij een perspectieftrucje -- het dier is waarschijnlijk niet groter dan een Velociraptor.

Is dit een nieuwe hybrid? Te vroeg om te zeggen, al begint het ter wel op te lijken. Het zou trouwens heel goed kunnen dat het de naam 'Indoraptor' zal dragen.


Een paar dagen geleden stuurde producer Frank Marshall een tweet de wereld in om de driejarige verjaardag van de Indominus-ontsnapping te vieren. In zijn eerste poging, die hij later zou verwijderen, spreekt de man echter van de 'Indoraptor' in plaats van de 'Indominus'. 

De tweet lijkt in geen geval een typo.


Zoals je hierboven kunt zien, heeft Amblin Entertainment het trademark voor 'Indoraptor' vastgelegd voor speelgoed, boeken, kleding en videocontent. De naam zal dus zonder twijfel worden gebruikt voor de franchise, en de kans is groot dat het als hybrid is in Fallen Kingdom.

Spannend!

Reacties

Populaire posts