Mattel toont eerste Fallen Kingdom-speelgoed


Het is nog wachten tot juni volgend jaar voor we Jurassic World: Fallen Kingdom te zien krijgen, maar van het speelgoed kunnen we normaal gezien al veel vroeger genieten. Deze dork vermoedt namelijk dat op de Toy Fair in februari de sluier wordt gelicht van de nieuwe collectie.

Gelukkig pakte Mattel pas nog uit met een zoethoudertje. In een recent artikel voor Fortune, kon de speelgoedfabrikant het niet laten om uit te pakken met een first look.


Het artikel heeft als titel 'Can a Tech Makeover Save the Toy Industry?' en schijnt onder meer het licht op Mattels productieproces. Ergens begraven in het stuk, wordt een afbeelding getoond die illustreert hoe prototypes worden gemaakt. Linksboven op de foto kun je heel duidelijk het hoofd van een Tyrannosaurus Rex zien.

Vormelijk valt meteen aandacht voor detail op, iets wat soms ontbrak bij de recentere stukken van Hasbro. Het is niet duidelijk of dit prototype nog verder wordt afgewerkt met huid en schubben, maar de vorm van de schedel en structuur van de spieren, is in ieder geval zeer geslaagd. En wie weet... misschien werd dit prototype wel gebruikt voor de mysterieuze 'Thrash N' Throw T-Rex'.

Spannend!

Reacties

Populaire posts