Eerste beelden van Jurassic World Evolution uitgebracht!


Welkom op Isla Matanceros!

Jurassic World Evolution speelt zich af op het Muertas Archipelago (aka The Five Deaths) alsook het iconische Isla Nublar.

Frontier Development lichtte eindelijk de sluier op tijdens Frontier Expo, waar ze praatten over de gameplay mechanics, screenshots toonden, en ook uitpakten met feitelijke beelden van het spel.

Klaar?


Het spel ziet er absoluut fantastisch uit, en ook de manier waarop je het speelt, klinkt veelbelovend. Frontier Developments wilde echt de verschillende thema's van Jurassic Park vatten en werkte daarvoor drie verschillende missies/contracten uit: Entertainment, Security en Science. Elk van deze opdrachten komt van personages die andere dingen willen van het park, en je kunt voor alle drie werken en evenwicht zoeken, of je kunt één missie kiezen en daar alles voor geven.

Bij Entertainment omarm je echt de droom van John Hammond. Het doel is om verwondering na te streven. Security moet het hebben van risico/beloning en draait om het creëren en vasthouden van de gevaarlijkste dinosauriërs. Science vertrekt vanuit de natuur: de dino's begrijpen en het leven zijn gang laten gaan.

Het park beheren is niet zonder uitdagingen. De dieren kunnen ziek worden, ontsnappen en elkaar doden. Je beheert een ecosysteem dat constant in beweging is en verandert terwijl je speelt. Elk eiland heeft zijn uniciteiten en houdt factoren in die het park bedreigen en zorgen voor leuke gameplay-uitdagingen.

Frontier Developments werkte heel nauw samen met Universal Pictures om de dino's van Jurassic World zo dicht mogelijk te benaderen. De renders zien er alvast fenomenaal uit.


Jurassic World Evolution wordt volgende zomer uitgebracht voor PC, PlayStation 4 en XBox One.

Reacties

Populaire posts