Nieuw: Fallen Kingdom-schoolspullen


Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat we nog officieel nieuws mochten ontvangen over Jurassic World: Fallen Kingdom - de titelonthulling is alweer van juni geleden, het nieuws rond de Indoraptor van juli - maar daar kwam gisteren verandering in. Of toch in ieder geval via de licentiepartners.

Deze bovenstaande schoolspullen werden vandaag kenbaar gemaakt.

De merchandise geeft een paar boeiende dingen weg. De T-Rex, Triceratops, Stegosaurus en Blue de Velociraptor kregen nieuwe renders, en het uiterst linkse design bevat de tekst 'Escape the Island', met daaronder een stampede van dino's die een of andere explosie (of vulkaan?) ontvluchten.

Het meest interessante beeld is echter het rechtse. We zien een oog dat door de tralies van een kooi kijkt, alsook een klauw die naar buiten grijpt. De klauw lijkt op die van een Velociraptor, maar dan met een kleine Indominus Rex-duim. Is dit de eerste keer dat we de 'Indoraptor' te zien krijgen? Is het de dinosauriƫr waar Vic Hoskins over speculeert in de laatste act van Jurassic World?
"Imagine. That one, a fraction of the size - deadly, intelligent, able to hide from the most advanced military technology. A living weapon unlike anything we've ever seen."
Intrigerend is dat het artwork lijkt op een beeld dat regisseur J.A. Bayona een tijdje geleden deelde. Zien jullie ook tralies?


Dit is natuurlijk allemaal speculatie. We zullen nog even moeten wachten voor we weten welke soort dino in de kooi zit gevangen. Ik gok alvast op een nieuwe hybrid.

Reacties

Populaire posts