Rafe Spall speelt...


Universal Pictures blijft karig met informatie over Fallen Kingdom. Waar andere studio's fans maanden (of soms jaren) voor een release overstelpen met marketing, houdt Universal het rustig, en dat beleid geldt ook voor de cast, die contractueel gezien geen details mogen delen.
De Britse acteur Rafe Spall, die momenteel zijn nieuwe film The Ritual promoot, loste tijdens een recent interview met HeyUGuys echter toch een mini-nieuwtje: de naam van zijn personage -- Eli Mills.In het interview hierboven zie je dat Spall eerst niet goed weet wat hij mag vrijgeven. Hij prijst dan maar J.A. Bayona en het script, dat werd geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connelly.

Spall onthult vervolgens dat de naam van zijn personage Eli Mills is, en dat hij aanwezig is doorheen de hele film. Hij vond de rol leuk om te spelen en had een aangename filmervaring.

In een ander interview met Metro, geeft de acteur aan dat het 'freaky en fantastisch' was om te werken met animatronische dinosauriërs. 

Acting with the dinosaurs was really special. There were puppeteers underneath the sound stage who were operating them and they would have a camera down there so they could see who was approaching. It was freaky and wonderful.


Animatronische dino's zijn niet nieuw voor de franchise, hoewel er in Jurassic World slechts één werd gebruikt. Trevorrow heeft gelukkig aangegeven dat er een comeback is weggelegd voor animatronics in Fallen Kingdom.

Reacties

Populaire posts