Baby Blue! (Of toch niet?)


Het is zover!

Eerder vandaag pakte schrijver/producer Colin Trevorrow via Twitter uit met een nieuwe 'first look', deze keer in de vorm van een video. Deze toont Owen Grady, die wordt getoond terwijl hij babyraptor Blue lijkt te ontmoeten.

Life finds a way...

De scène lijkt plaats te vinden in het oude Visitors Center. Met een beetje goede wil kun je in de achtergrond namelijk de volgende tekening herkennen:De raptor lijkt op het eerste gezicht op een babyversie van Blue. Aangezien Chris Pratt echter zijn Fallen Kingdom-outfit draagt, is het niet zeker dat het hier effectief om een flashback gaat naar de jonge versie van de Jurassic World-favoriet. Belangrijk om weten: elke Jurassic Park-film tot nu toe ging uit van lineaire verhaallijnen. Als dit een flashback is, zou dat de eerste keer zijn voor de franchise.

Owen draagt verder een armharnas zoals valkeniers dat ook doen, wat erop zou kunnen duiden dat hij is voorbereid op de ontmoeting.

De trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom dropt volgende maand. Blijf ons volgen. Wij zullen in ieder geval dit artikel updaten van zodra er meer informatie voorhanden is.

Denk jij dat het hier gaat om Blue als baby? Of zien we hier het nageslacht van Blue? Laat het ons weten in de comments!

Reacties

Populaire posts