McDonald's pakt uit met Jurassic World Happy Meal-toy


Dit jaar kun je de feestdagen vieren met een Jurassic World Happy Meal-toy van McDonald's. De nieuwe range biedt één Jurassic World-item, dat onderdeel uitmaakt van de fictieve treintjeslineup 'Holiday Express'. Check de afbeelding hieronder!


Het Jurassic World Happy Meal-gadget is simpel maar schattig, en toont een Tyrannosaurus Rex onder de Jurassic Park-poort, bovenop een treinwagon. Het is opvallend dat de poort duidelijk 'Jurassic Park' weergeeft en niet 'Jurassic World', en dat de kleur rood wordt gebruikt, hoewel op de wagon zelf een JW-logo wordt getoond. Is dit een bewust ekeuze om zo twee vliegen met één klap te slaan: de franchise vieren én de nieuwe naam verder marketen?

Andere films van Universal Pictures die een speelgoedje krijgen, zijn onder meer Minions en The Secret Life of Pets. We zien verder ook My Little Pony, Transformers, Barbie en Hot Wheels, wat meteen één van de meer cross-branded outputs van Jurassic-marketing betekent.

McDonald's voerde eerder al promotie voor Jurassic Park in 1993, met een reeks bekers waarop artwork te zien was, gebaseerd op de iconische film. Vandaag de dag zijn deze cups echte verzamelobjecten, vooral dan omdat het artwork zo uniek was.Is dit een voorbode van andere dingen die er nog aankomen en zal McDonald's in 2018 uitpakken met een volledige lineup voor Jurassic World: Fallen Kingdom? 

Blijf ons volgen voor de laatste nieuwtjes!

Reacties

Populaire posts