Trailer voor Fallen Kingdom dropt na 1 december na wedstrijd voor 'Jurassic Experience'


De exacte debuutdatum voor de trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom moet nog worden onthuld, maar we weten dat het niet later is dan 13 december met Star Wars: The Last Jedi. Dankzij een officiƫle wedstrijd die uitgaat van de Mexicaanse tak van Universal Pictures, weten we wel dat het niet vroeger zal zijn dan 1 december.

Deze informatie komt er via een nieuwe wedstrijd om de trailer vroeger te zien, en de laatste kans om mee te doen is 1 december - de trailer zal dus niet vroeger publiek worden gemaakt.

Om mee te doen aan de wedstrijd, moet je wonen in Mexico en voldoen aan de andere  voorwaarden van de wedstrijd. Participanten moeten snel 10 Jurassic Park-gerelateerde vragen beantwoorden. Het is momenteel niet duidelijk op welke manier winnaars de trailer te zien krijgen en of er een reis bij komt kijken, maar er zullen in ieder geval 150 gelukkige winnaars zijn.

Momenteel lopen er geen wedstrijden in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of andere landen, maar we  verwachten in de nabije toekomst meer gelijkaardige wedstrijden.

De Jurassic World: Fallen Kingdom-trailer krijgt zware concurrentie in december. Er gaan namelijk geruchten dat de trailer voor Avengers: Infinity War op 4 december zal uitkomen. 

Blijf ons volgen voor meer informatie over de release date van de trailer en voor de lancering van meer wedstrijden!

Reacties

Populaire posts