Baryonyx oog in oog met leden van de 'Dinosaur Protection Group'


De teases blijven komen in deze Jurassic-week! Entertainment Weekly heeft zonet een screenshot gedeeld van Jurassic World: Fallen Kingdom van een dino die oog in oog komt te staan met de personages van Bryce Dallas-Howard en Justice Smith.

Wat betreft de locatie, is het voorlopig koffiedik kijken, hoewel je zou kunnen afleiden dat het om een onderhoudsruimte gaat. Als je er de eerste teases bijneemt, lijkt de Baryonyx deze ruimte binnen te dringen via een donkere tunnel. Speelt deze scène zich af in een van de geothermische stations die zich bevinden op Isla Nublar?

Naast de onthulling van het screenshot, gaf EW ook een beetje meer zicht op het verhaal van de film en de personages:
Claire’s founded an organization, Dinosaur Protection Group, and they’re finding a way to get these dinosaurs off the island. She reaches out to Owen Grady to let him know this is happening. When you see them at the beginning of this story, you get caught up as to what’s going on, but it’s not what you would necessarily expect.

Het artikel meldt ook dat Daniella Pineda en Justice Smith deel uitmaken van de Dinosaur Protection Group. Een quote van J.A. Bayona schijnt dan weer licht op het personage van Jeff Goldblum:
I had to overcome the impact of being in front of Ian Malcolm. After so many years, Jeff Goldblum was in front of a camera again talking about dinosaurs!

En daar houdt het niet op!

Het officiële Jurassic World-account heeft zonet een nieuwe foto gedeeld van Baby Blue en Owen, zoals een week geleden te zien was in de allereerste beelden die werden uitgebracht voor Fallen Kingdom. Nu krijgen we het volledige plaatje - en iets meer info om de locatie op te baseren. Wij gokken op een kweekruimte.Alsof dat nog niet genoeg was, bracht Vine-ster Zach King nog een grappige sketch uit met Chris Pratt en Bryce Dallas-Howard:

Blijf ons volgen voor meer nieuws over de trailer die donderdag wordt uitgebracht!

Reacties

Populaire posts