Mysterieuze dino in nieuwe shots van Fallen Kingdom-trailerteaser


De nieuwtjes blijven maar binnenkomen na de geweldige 'Run'-teaser die op zondag werd uitgebracht. In de nieuwe clip barst de hel pas helemaal los, net zoals de vulkaan op Nublar, die meteen ook de ster is van de nieuwe shots. Een catastrofale schoonheid!


Zoals je kunt zien, is de trailer niet veel anders dan de oorspronkelijke 15 seconden die we te zien kregen, hoewel er genoeg nieuwe shots zijn om het interessant te houden. We krijgen onder meer een prachtig beeld van de vulkaan die uitbarst, en daarnaast een nieuwe blik op de stampede, die tevens een nieuwe dino toont - een Baryonyx of een Suchomimus.

Dit zou meteen de eerste keer zijn dat we een van de twee soorten te zien krijgen. Hoewel het moeilijk is om te bevestigen welke van de twee het is omwille van de kwaliteit van de clip, is het sowieso een nieuwe soort die we nooit eerder opdook in de franchise.

De tease toont ook meer van Owen Grady en een troep losgeslagen dino's die op de vlucht zijn voor de vernielende wolk die hun recht op de hielen zit. Naast de nieuwe dino, zien we onder meer de Gallimimus, de Ankylosaurus en de Triceratops.
De afbeelding hierboven is van de Jurassic World-promosite voor de Suchomimus-pagina. Deze art heeft veel weg van de getoonde dino in de clip, hoewel we daar dus niet zeker van kunnen zijn. Sommige fans zweren dat het een Metriacanthosaurus is. De officiĆ«le JW-website zegt dat de Suchomimus de grotere van de twee is en dat hij een gelijkaardig kleurschema heeft. 

Het zal niet meer lang duren voor we nieuwe beelden krijgen aangezien Chris Pratt vanavond gastheer speelt bij Jimmy Kimmel live op ABC. 

Blijf ons volgen!


Reacties

Populaire posts