Factory Entertainment kondigt nieuwe Jurassic Park-producten aan


Het toy- en merchandise-nieuws blijft maar komen! Factory Entertainment deed nog maar zeer recent ook zijn duit in het zakje. Hoewel ze geen nieuwkomer zijn in de Jurassic-wereld, betreden ze met hun onthullingen onbekend terrein.

Factory Entertainment liet via social media weten dat ze 'REVO's' (aka 'revolutionary vinyls') gaan uitbrengen in aanloop naar de New York Toy Fair. Het betreft een reeks vinylfiguren gebaseerd op populaire filmtitels zoals IT, The Wizard of Oz, Justice League en uiteraard ook Jurassic Park. Hieronder een exclusieve first look van wat we mogen verwachten:Over de toys:
“Unlike any other popular vinyl figures, REVOs™ incorporate Factory Entertainment’s special “spin”– MOVEMENT. The secret—a proprietary, self-righting mechanism built into the base of every REVO™, which allows the figure to revolve, rock and wobble. Movingly charming, you can face your favorite characters off against each other in head to head REVO™ battles and/or build a pop-culture army that’s always on the move. You can spin’em, rock‘em, knock’em and revolve‘em , but you literally can’t put them down!”
De REVO's zijn ongeveer 10 cm hoog en zullen worden verkocht aan ongeveer 10 euro. Ze zijn beschikbaar in het derde kwartaal van dit jaar. De sneak peak hierboven geeft al een beeld van de Jurassic-portie van de lineup, maar het is nog wachten op de New York Toy Fair voor feitelijk productbeelden. De eerste prototypes zullen er ook worden onthuld.Factory Entertainment komt ook met een Raptor Claw-flesopener, die waarschijnlijk ook zijn debuut maakt in New York.Ten slotte zal Factory Entertainment ook een Jurassic Park Gates-set onthullen op NYTF, dat werd ook eerder aangekondigd tijdens San Diego Comic Con 2017. Het model hierboven is een vroeg prototype. De kans is groot dat de versie die wordt bekendgemaakt op de Toy Fair, er een klein beetje anders uitziet.

Voor meer collectibles van Factory Entertainment, klik hier!

Reacties

Populaire posts