Eerste packaging art voor Fallen Kingdom-merch gelekt


Joepie, we krijgen voor de eerste keer packaging art te zien voor Jurassic World: Fallen Kingdom!

In een recente salesbrochure van PEZ zijn verschillende listings terug te vinden voor Jurassic World: Fallen Kingdom-producten. De brochure toont onder meer PEZ-dispensers met de koppen van Tyrannosaurussen en raptors, alsook dilofosaurussen en mosasaurussen. 

Wat misschien nog het meeste opvalt, is de key art van de pacakaging, waarop een profielfoto is te zien van Blue, naast een ruwe versie van het Fallen Kingdom-logo en een achtergrondbeeld van een vulkaan die uitbarst.Het design lijkt wel het algemene format te worden voor verschillende producten, zoals ook deze van LEGO en Mattel, waar Blue tevens het middelpunt is van de verpakking.

Dat betekent meteen ook dat voor de eerste keer ooit niet de Tyrannosaurus of een andere grote dino (de spinosaurus van Jurassic Park III) centraal staat. De art voor Jurassic Park (zie onder) pakte uit met een beeld van de Rex, alsook een strakkere versie van het logo in blauw en zilver.Wat dit allemaal betekent voor de franchise en de producten die er nog aankomen, moeten we nog ontdekken, maar een andere wending is altijd leuk.

Wat vind jij van de packaging?
Reacties

Populaire posts