De Jurassic Park Power Wheels Jeep al gezien?

Als kind ook altijd fan geweest van de Jurassic Park-jeep, maar moest je op zoek naar andere manieren om het voertuig na te bootsen? Hoewel Kenner een cool item verkocht op action figure-maat, was er helaas nooit een 'echt' voertuig waarmee je als kind kon rondrijden. Dan hebben kinderen in 2018 meer geluk.

Het eerste Mattel-speelgoed dat wordt uitgebracht sinds de speelgoedmaker de licentie overnam van Hasbro, werd zopas uitgebracht, en hoewel het misschien eerder onverwacht is, is het me-ga-cool. De onthulling kwam er niet in de vorm van een persbericht of een beurs, maar via Walmart Canada, waar het item al te koop wordt aangeboden: de Fisher-Price Power Wheels Jurassic Park Jeep.

De afgebeelde jeep is #18, het voertuig waarmee Ellie, Grant en Malcom het park binnenrijden. De officiële productbeschrijving zegt:
The Jurassic-Rex and velociraptors are on the loose! Your young adventurer knows just what to do—hop into their Power Wheels Jeep Wrangler vehicle and get moving! With awesome Jurassic Park graphics and styling, exciting dino-chase sounds, and a real working light bar, kids will feel like they’re driving the real thing! Racing at a max speed of 5 mph over hard surfaces and grass with Power-Lock brakes and a parent-controlled high-speed lock out, young off-roaders will love steering Jurassic adventures in this exciting ride-on!
Werkende lichten, geluid en een maximumsnelheid van 8 kilometer per uur? What's not to love. Hopelijk wordt je niet achternagezeten door een echte T-Rex, want die is natuurlijk net iets sneller.

En als we het dan toch hebben over Rex-achtervolgingen: de Jeep geeft ook een knipoog naar Jeep #10, waarin onze helden nipt kunnen ontsnappen aan bijtende bek van de bekendste Tyrannosaurus ter wereld. Net zoals in de iconische scène, die de bloedstollende Rexy toont in de spiegel van de Wrangler, is het Power Wheel-voertuig voorzien van spiegelstickers van de iconische dino.Hou zeker de Walmart-website in de gaten voor meer afbeeldingen van de Jeep. Dit is sowieso niet het enige Mattel-item zijn dat verschijnt naar aanleiding van de 25e verjaardag van Jurassic Park voor de Jurassic World: Fallen Kingdom-lineup uitkomt.

Reacties

Populaire posts