Van dichtbij: de eerste Jurassic Word: Fallen Kingdom-toys van Mattel


Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Maar wat zeggen 1.000 beelden?

Vandaag onthulde Universal Pictures voor het eerst in den lijve de nieuwe Jurassic World-toys en -merchandise, met producten van LEGO, Mattel en Funko, en ook fashion, snoepgoed en nog zoveel meer!

Leuk weetje: voor het eerst sinds de Kenner-dagen, volgen de items van Mattel allemaal dezelfde schaal. De hele line-up past met andere woorden perfect bij elkaar.

De jongens van Jurassic Outpost mochten van dichtbij kennismaken:
Disclaimer: hieronder vind je slechts een selectie van alle foto's. Check het Facebook-album voor elke foto van de Outpost!

BASIC DINOSAURS 'ATTACK PACK'

De basic dino's zijn gedetailleerd en stellen de kleinere Jurassic Park- en World-soorten voor. De meest interessante is misschien wel de Herrerasaurus, gebaseerd op het Telltale-spel.


BASIC HUMAN FIGURES 

Menselijke figuren, soms vergezeld van een kleine dino! Een zeer mooie toevoeging aan de lijn.
ELECTRONIC DINOSAURS 'ROARIVORES'

Deze electronische dino's zijn fantastisch gedetailleerd en kunnen brullen mits het indrukken van een knop. Ze zijn gebaseerd op de mid-size dino's van het Jurassic-universum, zoals de Triceratops, Allosaurus en Metricanthosaurus.JURASSIC WORLD 'ACTION ATTACKS'

Deze toys zijn groot en gedetailleerd, en springen meteen in het oog. Ze zijn geschikt voor fans van alle leeftijden met hun attack-features en prachtige kleuren. Vooral de Carnotaurus is een showstopper.INDORAPTOR

De nieuwe slechterik van Jurassic World: Fallen Kingdom! Er is nog niet veel geweten over deze dino, maar het is aannemlijk dat hij deels Indominus Rex, deels Velociraptor is. Dit item is supergedetailleerd.
REAL FEEL MOSASAURUS

Dit item is gigantisch en is gemaakt van hol plastic, en een beweeegbare kaak en vinnen. 

THRASH N' THROW T REX

Deze toy lijkt op de Thrasher van '97, maar dan met veel meer actie én electronisch gebrul!SUPER COLOSSAL TYRANNOSAURUS REX

De Tyrannosaurus Rex is de grote ster van Jurassic Park, en de koningin van Isla Nublar krijgt dan ook een gigantische toy. Dit item is minstens 90 centimeter lang en heeft een holle maag, waarin onfortuinlijke kleinere toys passen. Oppassen!
LIGHTS AND SOUNDS VEHICLES

Zowel de 'Deep Dive Submarine' en de 'Off Road Rescue Rig' zijn gebaseerd op belangrijke voertuigen in Fallen Kingdom. Ze zijn redelijk groot en ruim genoeg voor verschillende menselijke figuren.

GYROSPHERE BLAST VEHICLE

Het voertuig op zich is al cool, zelfs zonder de Gyrosophere-functionaliteit. Deze truck is perfect voor het opjagen van dino's, en als het te gevaarlijk wordt, kan de chauffeur snel ontsnappen met een druk van de knop.


DAT IS NOG NIET ALLES!

Dit is nog maar een deel van de items die werden tentoongesteld. Hieronder kun je nog meer producten vinden. Blijf ons volgen, er komt sowieso nog meer aan!Enjoy!

Reacties

Populaire posts