Is Lex Murphy de 'JUR@55!_H@K3R'?


De InGen-documenten die werden gelekt op DinosaurProtectionGroup.com, gingen als een lopend vuurtje het internet rond. Er was dan ook bijzonder veel om op te kauwen: de verhuis van dino's van Sorna naar Nublar, populatie-tellingen, illegale activiteiten door Masrani Global, enzovoort.

Toch is het vooral een voetnoot die JP-fans bezighoudt. Wie is de anonieme hacker die de gevoelige documenten wist te bemachtigen?

Hoewel er stemmen opgaan voor Lowery Cruthers en nieuwkomer Franklin Webb, zegt mijn gevoel dat Lex Murphy achter het lek zit. 

In Jurassic Park werd niet alleen openlijk uitgesproken dat ze een hacker is.


Tim: She'll just sit in her room and never come out and play with her computer. 
Lex: I'm a hacker.

...we zagen haar skills ook in actie toen ze de parkhekken terug activeerde.Zou het niet fantastisch zijn als ze een rolletje had in Fallen Kingdom?


Hoewel alleen officieel is dat Jeff Goldlbums personage Ian Malcolm zal terugkeren in de vijfde Jurassic-film, zijn er geruchten dat Sam Neill én Laura Dern hun opwachting zullen maken als Dr. Alan Grant en Dr. Ellie Sattler. Dat zou pas een mooie manier zijn om de 25e  verjaardag van Jurassic Park in de bloemetjes te zetten!
Hoewel er niets zeker is, gaan er al een tijdje geruchten dat ook Lex, haar broertje Tim en Malcolms dochter Kelly te zien zullen zijn in Jurassic World: Fallen Kingdom. Een oplettende fan heeft genoeg aan het volgende beeld om iedereen te doen dromen:Wat denk jij, is Lex de hacker? En zal ze een klein rolletje hebben in Fallen Kingdom? Laat het ons weten in de comments!

Reacties

Populaire posts