Trevorrow teaset animatronics voor Jurassic World 3! Mysterieuze nieuwe dino gespot in de achtergrond!Regisseur Colin Trevorrow deelde in december een kort filmpje van 8 seconden waarna hij animatronics teaset voor de nieuwe film. Op zich al heel exciting dat er animatronics worden gebruikt voor de zesde film, vooral dan omdat die altijd voor de mooiste en meest realistische dino's hebben gezorgd, maar voor de rest valt er niet al te veel te ontleden.

Er valt namelijk niet af te leiden om welke dino het hier gaat. Je zou een Corythosaurus kunnen herkennen, of misschien een Stygimoloch, en sommigen menen dat het om een baby Triceratops gaat, maar dat is allemaal speculatie.
Enkele die-hards zijn de korte video van amper 8 seconden verder gaan analyseren, en hebben in de achtergrond te cutout gespot van een mysterieuze nieuwe dino. Die heeft een lange nek en dunne ledematen, en lijkt een heel beweeglijke rover te zijn.
Fans gokken op een Beipiaosaurus (China), een gevederde dino uit het vroege Krijt, of een Therizinosaurus, een populaire dino die eerder al een rol speelde in Jurassic World door bij te dragen aan hybride DNA.

Sommige fans denken ook dat het om een raptorjong gaat.

Blijft allemaal gokwerk, maar ik kijk er in ieder geval naar uit om deze dino te spotten in Jurassic World 3!

Reacties

Populaire posts