Colin Trevorrow deelt video van Baby Dino-animatronic voor Jurassic World 3!


Colin Trevorrow zit niet stil. Nadat hij eerder al van zich liet horen over de titel van Jurassic World III, deelde hij met de caption 'next steps' ook nog eens een gloednieuwe animatronic die zal gebruikt worden voor de zesde film. Ik kan al niet wachten of deze Baby Nasutoceratops (of Trciperatops?) in actie te zien.
Check even voor jezelf hoe schattig deze kleine dino is:De dino is uiteraard nog niet helemaal afgewerkt, maar wat wel veelbelovend is, is hoe beweeglijk het schepsel is. Dat betekent uiteraard veel voor de kwaliteit die we mogen verwachten in de film. Er lijkt enorm veel aandacht te gaan naar animatronics, wat ik alleen maar kan toejuichen, omdat die gewoon de beste resultaten opleveren. Ik ben zeer benieuwd in wat voor scène we deze kleine dino zullen zien!

Als je trouwens goed kijkt, zie je in de achtergrond een smalle staart. Lijkt mij iets te klein te zijn voor een Velociraptor, maar misschien is het wel de staart van een Dilofosaurus? Fingers crossed!

De animatronics voor JW3 worden trouwens gemaakt door John Nolan en diens studio. Zij werkten eerder al voor de The Dark Crystal-serie op Netflix.

Reacties

Populaire posts