Paleontoloog Jack Horner zal geen consultant zijn voor Jurassic World 3!

Paleontoloog Jack Horner, die als adviseur optrad in de eerste vijf films, zal zijn expertise niet verlenen aan de zesde film. Dat meldt hij zelf in dezelfde thread die vorige week Twitter deed ontploffen met betrekking tot de titel van Jurassic World 3

Vreemd, zeker aangezien Horner zo'n beetje onlosmakelijk is verbonden met de franchise. Naast een kleine cameo in Jurassic World, is Dr. Alan Grant zo'n beetje gebaseerd op Horner, aldus Michael Crichton.  De schrijver heeft in verschillende interviews te kennen gegeven dat het personage is gebaseerd op de bebaarde paleontoloog, en in de boeken wordt verschillende keren verwezen naar Horner.

Jammer maar helaas!

Het is trouwens een aanrader om Jack Horner aan het werk te zien. Vooral zijn TED-talk rond retro-evolutie en zijn pogingen om van kippen terug dino's te maken, is de moeite.

De vervanger van Horner lijkt mede-paleontoloog Steve Brusatte te worden. Colin Trevorrow heeft in februari aangekondigd dat de man zal optreden als consultant voor de zesde filmp. Hij zal helpen met het design van sommige van de dino's in de nieuwe film.


 

Reacties

Populaire posts