Er komt een live-action 'Jurassic World'-reeks! Momenteel in development met Justin Falvey en Darryl Frank!


Hold on to your butts! Amblin Television is een live-action Jurassic World-reeks in de maak! Er is nog niet veel over geweten, maar Colin Trevorrow en Steven Spielberg zijn in ieder geval ingelijfd als producers, naast nieuwkomers Justin Falvey en Darryl Frank! Er zal voornamelijk worden gefilmd in Vancouver, waar ook voor Jurassic World 3 wordt gefilmd.

Darryl Frank en Justin Falvey zijn co-president bij Amblin Television, waar zij de ontwikkeling, productie en programming overzien. De heren waren onlangs nog executive producers voor de reeks The Americans, waarin Keri Russell en Matthew Rhys spelen. De reeks heeft veel prijzen gewonnen in de VS, waaronder vier Emmy's, een Golden Globe en twee Peabody Awards.

Het verhaal is nog een mysterie, maar de reeks zou deel uitmaken van dezelfde continuïteit als de films, en zou ook rekening houden met 'Jurassic World: Dominion'. Hoeveel er momenteel gefilmd is en wanneer we de reeks mogen verwachten, is niet geweten, maar omdat de er zou worden ingehaakt op Jurassic World: Dominion, verwachten we een release in 2021 of 2022. Op welk platform de reeks te zien zal zien, is niet geweten, maar de kans is groot dat het op de Peacock-streaming service van Universal Pictures zal zijn.

Heel spannend allemaal!

Reacties

Populaire posts